Πολιτική Επιστροφών

Η Antelope Handmade σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, βάσει του αποδεικτικού της εταιρίας courier. Επίσης, σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά της πρώτης αλλαγής της παραγγελίας σας ή μέρους αυτής, αλλά και τα μεταφορικά για την εκ νέου αποστολή της ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας σας και του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής που αφορά την ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

Η ΔΩΡΕΑΝ αλλαγή καλύπτει μόνο αποστολές εντός Ελλάδας. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (Κύπρος, Ευρώπη) το κόστος αλλαγής επιβαρύνει τον πελάτη.

Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας με email στη διεύθυνση info@antelopehandmade.com γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας, πληροφορώντας μας γιατί επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος καθώς και αν επιθυμείτε αντικατάστασή του με άλλο ή επιστροφή χρημάτων. Στη συνέχεια, επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την ΕΛΤΑ Courier στο 11120 προκειμένου να γίνει η παραλαβή του προϊόντος από τη διεύθυνση που θα τους υποδείξετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε οποιοδήποτε κατάστημα ΕΛΤΑ Courier.

  • Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή Να  βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων.
  • Σας επιστρέφουμε το πληρωτέο ποσό, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί στο τέλος της συναλλαγής.
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι υπό δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.
  • Σε παραγγελίες προσωποποιημένων προϊόντων (προϊόντα με χάραξη, ονόματα, ειδικά μεγέθη κλπ) δεν γίνονται δεκτές επιστροφές ή αλλαγές.
  • Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με επιστροφή των χρημάτων μέσω Paypal, είτε με κατάθεση του ποσού εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων

Our refund and returns policy lasts 30 days. If 30 days have passed since your purchase, we can’t offer you a full refund or exchange.

To be eligible for a return, your item must be unused and in the same condition that you received it. It must also be in the original packaging.

Several types of goods are exempt from being returned. Perishable goods such as food, flowers, newspapers or magazines cannot be returned. We also do not accept products that are intimate or sanitary goods, hazardous materials, or flammable liquids or gases.