Πολιτική Επιστροφών

Η Antelope Handmade σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, βάσει του αποδεικτικού της εταιρίας courier. Επίσης, σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά της πρώτης αλλαγής της παραγγελίας σας ή μέρους αυτής, αλλά και τα μεταφορικά για την εκ νέου αποστολή της ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας σας και του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει, εφόσον παραλάβατε ελλατωματικό προϊόν ή εφόσον επιθυμείτε αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Τα έξοδα τυχόν δεύτερης αλλαγής που αφορά την ίδια παραγγελία θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

Στην περίπτωση αλλαγής για οποιοδήποτε άλλο λόγο τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό επιστροφής. Το ίδιο ισχύει και στα έξοδα της αντικαταβολής.

Η ΔΩΡΕΑΝ αλλαγή καλύπτει μόνο αποστολές εντός Ελλάδας. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (Κύπρος, Ευρώπη) το κόστος αλλαγής επιβαρύνει τον πελάτη.

Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας με email στη διεύθυνση info@antelopehandmade.com γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας, πληροφορώντας μας γιατί επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος καθώς και αν επιθυμείτε αντικατάστασή του με άλλο ή επιστροφή χρημάτων. Στη συνέχεια, επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την ΕΛΤΑ Courier στο 11120 προκειμένου να γίνει η παραλαβή του προϊόντος από τη διεύθυνση που θα τους υποδείξετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε οποιοδήποτε κατάστημα ΕΛΤΑ Courier.

  • Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή να βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων.
  • Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων ελλατωματικού προϊόντος σας επιστρέφουμε ακέραιο το ποσό πληρωμής, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση απο το συνολικό χρηματικό ποσό αφαιρούνται τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής καθώς και τυχόν έξοδα αντικαταβολής της αρχικής αποστολής.
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι υπό δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.
  • Σε παραγγελίες προσωποποιημένων προϊόντων (προϊόντα με χάραξη, ονόματα, ειδικά μεγέθη κλπ) δεν γίνονται δεκτές επιστροφές ή αλλαγές.
  • Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, με επιστροφή των χρημάτων μέσω Paypal, Iris payments είτε με κατάθεση του ποσού εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών.